Τα μανιτάρια κάνουν πάρτι στην Ελλάδα!



Η ανάπτυξη των μανιταριών σε πολλές περιοχές της χώρας μας συνεχίζεται και για τις επόμενες ημέρες. Παρατίθεται ενδεικτικά ένας χάρτης όπου απεικονίζεται πως στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στα νησιά του Αιγαίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναπτυχθούν μανιτάρια την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, κάτι που δηλώνει πως η καρποφορία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
 Στους χάρτες πρόγνωσης του Mushring αποτυπώνεται η περιοχή και η ημέρα που αρχίζει η ανάπτυξη της καρποφορίας των μανιταριών και όχι η διάρκειά της. Συνεπώς, όταν κάποιος παρακολουθεί τους χάρτες πρόγνωσης και δει πως στην περιοχή που τον ενδιαφέρει φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα να βγουν μανιτάρια, μπορεί ασφαλώς να επισκεφτεί την περιοχή και τις επόμενες ημέρες και να βρει μανιτάρια, ασχέτως εάν πλέον η περιοχή δεν αποτυπώνεται στους χάρτες. Κρατήστε, λοιπόν, του χάρτες, παρακολουθήστε τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν και επικοινωνήστε ελεύθερα μαζί μας στην περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία. Το θέμα είναι να αξιοποιούνται σωστά οι πληροφορίες για να έχουμε ένα επιτυχημένο κυνήγι.
Βέβαια, εκτός από τις περιοχές της Νότιας Ελλάδας, η καρποφορία συνεχίζεται και στην Ανατολική Θεσσαλία, όπως είχε αποτυπωθεί και σε προηγούμενους χάρτες, στη βόρεια Εύβοια, στη Χαλκιδική, στη Θράκη, στην Κεφαλονιά, στην Ήπειρο και αλλού.