Forest Walker, το παιχνίδι του μανιταρόφιλου!




Πολλοί λάτρεις των άγριων μανιταριών και των εξορμήσεων στη φύση αυτή την εποχή βρίσκονται εν αναμονή της ανοιξιάτικης σεζόν. Βέβαια, κάποιοι πιο τολμηροί και παθιασμένοι, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, βγαίνουν στα δάση προς αναζήτηση των χειμερινών μανιταριών. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τη συλλογή μανιταριών, αλλά σίγουρα διστάζουν είτε γιατί δεν έχουν την κατάλληλη παρέα που θα τους μυήσει στα μυστικά της αναγνώρισης μανιταριών είτε γιατί βρίσκονται μακριά από την παρθένα φύση. 

Αν, λοιπόν, είστε παθιασμένος μανιταροσυλλέκτης ή εντελώς αρχάριος σ’ αυτή την ενασχόληση, ένα παιχνίδι προσομοίωσης συλλογής και αναγνώρισης μανιταριών έρχεται το 2018 για να καλύψει όμορφα και δημιουργικά τoν ελεύθερο χρόνο σας. 


Το παιχνίδι προσομοίωσης συλλογής και αναγνώρισης μανιταριών ονομάζεται Mushrooms: Forest Walker. Ο παίκτης ή οι παίκτες, καθώς παρέχει και τη δυνατότητα ομαδικού παιχνιδιού, μπορεί να αναζητά μανιτάρια στο δάσος, να τα φωτογραφίζει με το κινητό του, να τα βάζει στο καλάθι και να τα αναγνωρίζει. Στη συνέχεια, καλείται να επιβιώσει στο δάσος ανάβοντας φωτιά και μαγειρεύοντας τα μανιτάρια. Είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη του παιχνιδιού στην περίπτωση που ο παίκτης κάνει λάθος αναγνώριση και μαγειρέψει δηλητηριώδη μανιτάρια…

Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη να παρασκευάσει ελιξίρια από φαρμακευτικά μανιτάρια. Κατά την περιπλάνησή του στο δάσος ο παίκτης θα συναντήσει χαρακτήρες που αναζητούν σπάνια μανιτάρια και αν τους βοηθήσει θα λάβει ως ανταμοιβή χρήσιμα αντικείμενα και ειδικές συνταγές.

Ο μανιταροgamer έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί εικονικά σε πέντε διαφορετικές περιοχές: Στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Αυστραλία. 

Πηγή: store.steampowered.com