Επίδειξη αναζήτησης τρούφας στα Γιάννενα από το TroufaClub



Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/6/2018 στα Ιωάννινα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί για το περιβάλλον, συμμετείχε το TroufaClub με επίδειξη αναζήτησης τρούφας με εκπαιδευμένα τρουφόσκυλα.
Η εκδήλωση για τη γιορτή του περιβάλλοντος διοργανώθηκε από την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π στο Γιαννιώτικο Σαλόνι με μεγάλη επιτυχία. 

Μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση είχαν εκτός των άλλων και την ευκαιρία να ενημερωθούν για το κυνήγι και την καλλιέργεια της τρούφας, να συζητήσουν γενικά για τα άγρια μανιτάρια με έμπειρους συλλέκτες αλλά και να απολαύσουν την ομάδα του TroufaClub σε μια μοναδική επίδειξη συλλογής τρούφας.
Οι μικροί φίλοι της εκδήλωσης χάρηκαν ιδιαιτέρως με την παρουσία των τρουφόσκυλων, τα οποία με μαεστρία και χάρη αποδείκνυαν σε κάθε τους βήμα τις ιχνηλατικές τους ικανότητες, ανακαλύπτοντας στις ρίζες των δέντρων τις περιζήτητες τρούφες.
Μετά το τέλος της επιτυχημένης αναζήτησης τρούφας, όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την πεντανόστιμη μανιταρόσουπα από άγρια μανιτάρια και τρούφα που είχε ετοιμάσει η κα. Κατερίνα.
Αν κάποιος βέβαια δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση ή ενδιαφέρεται να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κυνήγι και την καλλιέργεια της τρούφας, μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα aromatroufas.gr και να επικοινωνήσει με τα μέλη αυτής της εξαιρετικής ομάδας τρουφοσυλλεκτών.