Νέο μοντέλο πρόγνωσης για την ευδοκίμηση μανιταριών

mushring.com

Από τη νέα στατιστική επεξεργασία δεδομένων ευδοκίμησης μανιταριών δημιουργήθηκε το καινούργιο στατιστικό μοντέλο πρόγνωσης, το Mushring Probability Model (MPM). 

Το νέο μοντέλο δίνει με μεγαλύτερη ακρίβεια την πιθανότητα ευδοκίμησης μανιταριών στις διάφορες περιοχές, η οποία παρουσιάζεται πλέον με χρωματική διαβάθμιση.

Σε περιοχές με κίτρινο χρώμα η πιθανότητα ευδοκίμησης μανιταριών κυμαίνεται μεταξύ του 25% και 50%, η οποία βέβαια δεν είναι αμελητέα. Σε περιοχές με πορτοκαλί χρώμα η πιθανότητα είναι αυξημένη μεταξύ του 50% και 75%. Τέλος, σε περιοχές με κόκκινο χρώμα η πιθανότητα είναι μεγάλη, πάνω από 75%.

Τα αποτελέσματα αυτού του στατιστικού μοντέλου προσφέρουν χάρτες πρόγνωσης ευδοκίμησης μανιταριών για οχτώ ημέρες (την τρέχουσα ημέρα και τις επόμενες επτά ημέρες). Οι προγνωστικοί χάρτες είναι διαθέσιμοι στον δικτυακό τόπο Mushring.com και η πρόσβαση σ’ αυτούς είναι ελεύθερη για όλους!

Προς το παρόν, η πρόγνωση γίνεται μόνο για την Ευρώπη και σύντομα θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες περιοχές της υφηλίου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας στήριξαν και εξακολουθούν να μας στηρίζουν σ’ αυτό το εγχείρημα και προπαντός τους συνδρομητές του Mushring.com, που επί της ουσίας ενίσχυσαν οικονομικά τις προσπάθειές μας.

 Η ομάδα του Mushring.com


mushring